Hva trenger du:
Firma:
Kontaktperson:
E-post:
Telefon:

Vi er MB Flex

Vi kombinerer mange års erfaring fra rekruttering og bemanning med erfaring og kunnskap om markedsføring og kommunikasjon. MB Flex tar ansvar for å levere raskt og treffsikkert til midlertidige roller og oppdrag med utgangspunkt i et omfattende nettverk og databaser bestående av kandidater og freelancere med bakgrunn fra byrå- annønsør- og mediesiden.
 • Ole Janzso

  Ole

  Janzso


  Daglig leder og rådgiver

  Ole har vært rådgiver og partner i Mediabemanning siden 2004 og har jobbet med rådgivning, ledelse, salg og markedsføring i hele sin karriere, hvorav de siste 15 årene i mediebransjen.
  Ole har tatt del i utviklingen av både annonsørmiljøer, byråer og kanalmiljøer og har særlig stor interesse for innsikt og teknologi som drivere for kommunikasjon og markedsføring. Foruten å operativt jobbe med å løse midlertidige oppdrag er han ansvarlig for Bransjerapporten og vår markedsføring og kommunikasjonsarbeid. Ole har erfaring fra salg og salgsledelse, produktledelse og rådgivning.

  977 74 771 977 74 771

 • Elisabet Rye

  Elisabet

  Rye


  Rådgiver

  Elisabet Rye har syv års erfaring som prosjektleder. Hun har tidligere hatt roller i reklame- og kommunikasjonsbransjen med ansvar for å planlegge og gjennomføre store kundeprosjekter, og hatt daglig kontakt og rapporteringsansvar for store merkevareleverandører. Hun har tidligere jobbet som prosjektleder i Mediabemanning og er nå tilbake som rådgiver i MB Flex som formidler freelanceoppdrag og vikarengasjementer innen reklame-, medie- og kommunikasjonsbransjen.

  915 47 093 915 47 093