Hva trenger du:
Firma:
Kontaktperson:
E-post:
Telefon:

Vi er MB Flex

Vi kombinerer mange års erfaring fra rekruttering og bemanning med erfaring og kunnskap om markedsføring og kommunikasjon. MB Flex tar ansvar for å levere raskt og treffsikkert til midlertidige roller og oppdrag med utgangspunkt i et omfattende nettverk og databaser bestående av kandidater og freelancere med bakgrunn fra byrå- annønsør- og mediesiden.
 • Ole Janzso

  Ole

  Janzso


  Daglig leder og rådgiver

  Ole har vært rådgiver og partner i Mediabemanning siden 2004 og har jobbet med rådgivning, ledelse, salg og markedsføring i hele sin karriere, hvorav de siste 15 årene i mediebransjen.
  Ole har tatt del i utviklingen av både annonsørmiljøer, byråer og kanalmiljøer og har særlig stor interesse for innsikt og teknologi som drivere for kommunikasjon og markedsføring. Foruten å operativt jobbe med å løse midlertidige oppdrag er han ansvarlig for Bransjerapporten og vår markedsføring og kommunikasjonsarbeid. Ole har erfaring fra salg og salgsledelse, produktledelse og rådgivning.

  977 74 771 977 74 771

 • Anita Hagen

  Anita

  Hagen


  Rådgiver

  Anita har lang erfaring fra mediebransjen gjennom mange år i mediebyrå, både som digital rådgiver og kundeansvarlig samt erfaring fra annonsørsiden, hvor hun sist jobbet som Markedsrådgiver i Skanska Bolig. Gjennom sin erfaring har hun høy forståelse for behovene hos våre kunder, og hun ivaretar en faglig og effektiv prosess. Anita jobber med både vikariater, engasjementer og freelanceformidling, og hun kan hjelpe deg med å finne den beste løsningen for deg.

  971 49 300 971 49 300

   

 • Marit Kjærstad

  Marit

  Kjærstad


  Rådgiver 

  Marit har ansvaret for vikartjenester, utleie og formidling av freelanceoppdrag. Hun er utdannet tekstforfatter fra Westerdals, og har bakgrunn fra salg- og markedsføring fra Aftenposten i tillegg til å være gründersjel med eget foretak. Som rådgiver ønsker Marit å bygge gode relasjoner og tillit i alle ledd, og være nøyaktig og grundig i bemanningsprosessene. Hun gleder seg til å imøtekomme våre kunders behov for fleksibel og tidsbegrenset arbeidskraft, og ta imot deg med et smil.

  934 89 889 934 89 889