Digitale talenter søkes!

Er du analytisk, kreativ og digital?
  • Mediabemanning
Digitale talenter søkes!
Digitale talenter søkes!

Vi i Mediabemanning finner flinke folk innen markedsføring, design, reklame og kommunikasjon. Kundene våre er ledende byråer, mediehus og markeds- og kommunikasjonsavdelinger. Siden 2001 har vi jobbet med rekruttering av fagspesialister, lederutvelgelse og organisasjonsutvikling. I sammen med vårt datterselskap MB Flex er vi ledende på å formidle faste stillinger, engasjementer og oppdrag til markedsførere og kommunikasjonsspesialister i Oslo-området


Flere av våre kunder søker etter kandidater som ønsker å bygge opp en karriere i digital og datadrevet markedsføring. Derfor er vi hele tiden på jakt etter kandidater som har erfaring med sentrale verktøy som Google Analytics, Adwords, Facebook sin Business Manager, Adform og andre verktøy for kommersiell bruk av innhold, sosiale medier søk m.m. Kanskje har du fått denne erfaringen fra enkeltprosjekter, som blogger eller som en del av tidligere jobber.

Både annonsørenes markedsavdelinger og byråene jobber hardt for å benytte seg av mulighetene som teknologi og nye medieplattformer gis oss. Behovet for kompetanse og kapasitet er stort, og hver uke får vi forespørsler fra våre kunder om vi kan hjelpe de å finne unge talenter som har litt erfaring og masse motivasjon for å jobbe med markedsføring og reklame.

Vi ser etter deg som enten er selvlært innen performance, analyse, søk eller SOME eller som nylig har studert relevante retninger innen teknologi, kreativitet eller markedsføring. De viktigste egenskapene er teknologi- og tallforståelse, struktur og et brennende ønske om jobbe med medie- og markedsføringsfaget i et sterkt fagmiljø.

Til felles for alle miljøene vi jobber med er at de satser på å følge med i utviklingen av kommunikasjon, markedsføring og teknologi. De har en sterk posisjon som digitale fagmiljøer med kompetanse og kapasitet til å gjøre rom for personlig utvikling. Rollene er ofte titulert som for eksempel Performance Specialist, Paid Social Media Specialist, Community Manager, SOME Manager, Search/Adword Manager og vi ser at erfaring fra denne type rolle gir det beste utgangspunktet for å jobbe videre med rådgivning og ledelse innen det raskt voksende fagfeltet digital markedsføring.

Er du på jakt etter en faglig utviklende jobb i et profesjonelt markedsføringsmiljø i Oslo så registrer din interesse. Du kan laste opp din LinkedIn-profil eller din CV (eller begge deler), og du må passe på at det er tydelig hvilke verktøy og teknologier du har erfaring fra.


Kontaktperson