Freelancere og vikarer som kan kommunikasjon


Vi er et byrå som holder kontakten med hundrevis av fagfolk i kommunikasjonsfaget hver måned. Derfor kan vi raskt finne rett kompetanse for deg innen bl.a. digital markedsføring, design, utvikling, prosjektledelse, administrasjon, innholdsproduksjon (tekst/foto/video). 

 

Definere jobben og kompetansen

Det kan noen ganger være vanskelig å vite akkurat hva slags freelancer eller vikar man trenger, eller hva tittelen og fagfeltet heter. Alle vi som jobber i MB Flex som rådgivere har årelang erfaring fra å jobbe med kommunikasjon, markedsføring og formidling av kompetanse. Derfor snakker vi med deg og hjelper deg med å definere ditt behov i jungelen av begreper og fagområder.

 

Søke frem og kontakte aktuelle kandidater 

Vi har Norges største nettverk av markedsførere /Les om vårt nettverk her/ og vi benytter et avansert verktøy for å segmentere, kommunisere og vurdere kandidatene i våre nettverk. Dette gjør det mulig for oss å raskt nå ut til kandidater med den kompetansen som trengs for å løse ditt oppdrag. I løpet av et par dager har vi funnet ut om kandidatene er interessert, hvor raskt de kan starte og hva slags pris den aktuelle kandidaten vil ha.

 

Sjekk av CV, mapper, arbeidsprøver og bakgrunn 

Når vi vet hvem som er interessert ser våre erfarne rådgivere på kandidatene og velger ut den/de som er best egnet for oppdraget hos deg. Dette arbeidet gjør vi ofte i samarbeid med deg.

 

Presentere kandidater

Du får en detaljert presentasjon av den/de kandidatene som er mest aktuelle, og kan gå igjennom CV, eventuell søknad og mappe i ro og mak.

 

Formidle kontakt

Når du har valgt ut den eller de du ønsker å snakke med så booker vi møter og følger opp prosessen for både deg og kandidatene.

 

Avtale detaljer om tid og pris

Når du vet hvem du vil ha så avtaler vi det formelle mellom deg og kandidaten, og vi tar hånd om timeføring, fakturering og nødvendige detaljer.

 

Forskjellen på vikar, engasjement og freelance

Når du trenger en person for å erstatte en ansatt i en periode, det er ønskelig med en person i full stilling og tidsrommet er mer enn 2-3 måneder er det som oftest en vikar eller et engasjement.  Dette betyr at den du velger blir ansatt i MB Flex og leid ut til deg.

Freelancere er spesialister som tilbyr en konkret kompetanse som din bedrift har bruk for en gang i blant, eller i forbindelse med et prosjekt. Freelancere fakturerer gjennom eget selskap, og MB Flex er selskapet som formidler tjenesten til deg.

 

Hvor lang tid tar det?

Vi bruker vanligvis 3-5 dager på å finne og formidle rett freelancer, og 1-4 uker på å finne og ansette rett vikar.

Men vi har eksempler på at vi formidler freelancere samme dag som forespørselen er sendt, og at vikarer er ansatt og i jobb tre dager etter at oppdragsgiver først tok kontakt med oss.

I lengre vikariater og engasjementer er det viktig å finne en person som både har rett kompetanse, og som passer godt inn i miljøet. Kanskje vil dere vurdere å ansette han etter vikariatet, og da tar vi i bruk Mediabemanning sin rekrutteringsmetodikk som bl.a. kan innebære case, personlighetstesting og utvidet bakgrunnssjekk.

 

Kontakt oss