Innholdsprodusent/tekstforfatter

  • Visma Enterprise

Visma består av flere selskaper - og Visma Enterprise AS er ett av disse. Vi er 230 ansatte fordelt på 12 lokasjoner. Vi tilbyr fagløsninger og administrative systemer for offentlig sektor og større private virksomheter. Over 700 virksomheter bruker våre løsninger innen HR og lønn, økonomistyring, skole & utdanning, helse & omsorg, velferd, m.m.


Markedsavdeling i Visma Enterprise har et behov for å engasjere en Innholdsprodusent/tekstforfatter (freelance) for 2-3 dager i uken over en periode på ca et halvt år.

Visma Enterprise leverer programvare/skytjenester til offentlig sektor og større private virksomheter. Tekstforfatter vil jobbe med å skrive tekster for våre digitale flater - websider, nettsamfunn, sosiale medier.

Aktuelle tema er teknologi og samfunn, samt dekke store fagområder som skole & utdanning, helse & omsorg, velferd, økonomi, Lønn & HR.

Vedkommende blir en del av et nettverk innen digital markedsføring.

Vi holder til på Skøyen i Oslo. En fordel å kunne være på kontoret minst en gang i uken. Ellers kan vedkommende jobbe hjemme om ønskelig.

Ta kontakt med Camilla i MB Flex dersom du har øvrige spørsmål knyttet til dette oppdraget.

Det er fint om du viser din interesse ved en kort søknadstekst, samt ekspempler på tidligere arbeid (evt. lenke til nettside etc). Søk her. 

Frist for å søke er 19. september. Kandidater vil bli behandlet fortløpende.

Kontaktperson