Kandidater til vikariater og engasjementer


MB Flex er en del av Mediabemanning som har vært ledende innen rekruttering av fagspesialister og ledere til markedsførings- og kommunikasjonsmiljøer siden 2001. Mediabemanning innså tidlig verdien av å samle søkere og kandidater i en database som ga kommunikasjonsmuligheter. 

Gjennom å markedsføre stillinger og avholde prosesser for mange av landets mest attraktive selskaper og miljøer har vi samlet ca. 20.000 brukergenererte profiler med kontaktinfo, CV, ferdigheter m.m. i vår egen database. Vi kommuniserer jevnlig med over 13.000 av våre kandidater med nyhetsbrev og tips om stillinger som er relevante for de. Hvert år oppdaterer over 5.000 sin profil i vårt kandidatnettverk.

Kandidatene deler bl.a. informasjon om hvor raskt de kan starte i en eventuell ny jobb, og vi har til enhver tid ca. 2.500 kandidater som kan starte i løpet av maks 1 måned. Dette er kandidater som i stor grad er interessert i vikariater, prosjektstillinger, og engasjementer. 

Hvor har våre kandidater sin primære erfaring fra?

40% har jobbet/jobber i byrå (medie-/reklame-/kommunikasjon-/digitalbyrå)
40% har jobbet/jobber i kommunikasjons-/markedsavdeling
20% har jobbet/jobber i mediekanal

Freelancere

Vinteren 2013/2014 startet vi vårt eget freelancenettverk. Vi visste at flere av kandidatene i Mediabemanning sin database tilbød tjenester som freelancer, og dette ga oss en god start på å bygge et solid nettverk. I starten av 2016 bestod nettverket av over 2.000 freelancere som har registrert mappe, egen nettside, timespris og CV, og nettverket vokser hver dag. I vår database har vi store utvalg av bl.a. interaksjonsdesignere, grafiske designere, digitale markedsførere, tekstforfattere, personer med analytisk og kommersiell ekspertise om Google og Facebok, foto/video, illustratører, AD'er m.m.

Vi kommuniserer jevnlig med freelancerne gjennom nyhetsbrev og hyppige oppdateringer på våre Facebooksider. 

En personlig tilnærming

MB Flex og Mediabemanning formidler og ansetter til hundrevis av stillinger og prosjekter hvert år. For å gjøre en god jobb må vi møte mennesker og sette oss inn i deres kunnskap og erfaring. Vi møter tusenvis av fagfolk innen kommunikasjon hvert år. Dette bygger relasjon og bidrar til at vi som jobber her har tilgang på oppdatert kunnskap om fagområdene som er viktig for selskapene og organisasjonene som jobber med markedsføring og kommunikasjon.

Ta kontakt med oss i dag så kan vi hjelpe deg med å definere hva slags kompetanse de trenger, hva som er et realistisk lønnsnivå og hvordan du og vi skal gå frem i sammen for å finne og tiltrekke oss den beste kandidaten til ditt oppdrag.

 

Kontakt oss