Noen av selskapene vi jobber for:

 
Hva trenger du:
Firma:
Kontaktperson:
E-post:
Telefon:

Vi er MB Flex

Vi kombinerer mange års erfaring fra rekruttering og bemanning med erfaring og kunnskap om markedsføring og kommunikasjon. MB Flex tar ansvar for å levere raskt og treffsikkert til midlertidige roller og oppdrag med utgangspunkt i et omfattende nettverk og databaser bestående av kandidater og freelancere med bakgrunn fra byrå- annønsør- og mediesiden.
 • Ole Janzso

  Ole

  Janzso


  Daglig leder og rådgiver

  Ole har vært rådgiver og partner i Mediabemanning siden 2004 og har jobbet med rådgivning, ledelse, salg og markedsføring i hele sin karriere, hvorav de siste 15 årene i mediebransjen.
  Ole har tatt del i utviklingen av både annonsørmiljøer, byråer og kanalmiljøer og har særlig stor interesse for innsikt og teknologi som drivere for kommunikasjon og markedsføring. Foruten å operativt jobbe med å løse midlertidige oppdrag er han ansvarlig for Bransjerapporten og vår markedsføring og kommunikasjonsarbeid. Ole har erfaring fra salg og salgsledelse, produktledelse og rådgivning.

  977 74 771 977 74 771

 • Elisabet Rye

  Elisabet

  Rye


  Rådgiver

  Elisabet har syv års erfaring som prosjektleder. Hun har tidligere hatt roller i reklame- og kommunikasjonsbransjen med ansvar for å planlegge og gjennomføre store kundeprosjekter, og hatt daglig kontakt og rapporteringsansvar for store merkevareleverandører. Hun har tidligere jobbet som prosjektleder i Mediabemanning og er nå tilbake som rådgiver i MB Flex som formidler freelanceoppdrag og vikarengasjementer innen reklame-, medie- og kommunikasjonsbransjen.

  915 47 093 915 47 093

 • Henrik Sandberg

  Henrik

  Sandberg


  Arbeidende styreformann

  Henrik startet opp Mediabemanning i 2001 og har siden det vært involvert i en rekke sentrale rekrutterings- og rådgivningsprosjekter for ulike kommunikasjonsmiljøer i Norge og Norden. Med til sammen 25 års erfaring innen ledelse, rådgivning, salg og forretningsutvikling fra medie-, reklame- og kommunikasjonsbransjen har han en bred faginnsikt og et unikt nettverk. Henrik arbeider med lederutvelgelse og organisasjonsutvikling for våre kunder og har bistått i store omstillingsprosesser og sentrale rekrutteringer for mange av de mest anerkjente aktørene i bransjen.

  907 39 816 907 39 816

 • Camilla Bartnes

  Camilla

  Bartnes


  Prosjektleder/Office Manager

  Camilla er utdannet markedsfører og startet som Office Manager hos Mediabemanning våren 2015. Hun har lang erfaring med koordinering og administrativt/økonomisk arbeid, senest for et større energikonsern. Fra april 2016 begynte Camilla å jobbe med prosjektledelse og i tillegg til å støtte og styre våre rådgivere i deres arbeid er Camilla ansvarlig for administrasjon av kontoret. Hun vil ofte være den du treffer på telefonen eller pr. mail dersom du tar kontakt, enten som oppdragsgiver eller jobbsøker.

  975 45 597 975 45 597