Aktuelle oppdrag

Se flere oppdrag


Vikariater, prosjektoppdrag og faste stillinger

Våre oppdragsgivere har stadig behov for å styrke både sin kompetanse og sin kapasitet. Enten det er en permisjon, en midlertidig eller langsiktig endring i selskapets leveransesituasjon så dukker behovet for flinke folk opp. Vi hjelper kunder og kandidater med å finne en god match mellom kunnskap, ambisjoner og kultur, slik at mennesker og selskaper får muligheten til å utvikle seg.

Vikariater

Et vikariat gjennom MB Flex varer fra noen måneder til over et år. Vårt mål i slike prosesser er å sørge for at vikaren både lærer noe nytt og utvider sitt fagområde og nettverk. For bedriften er det en fin mulighet til å få inn noen som allerede kan de grunnleggende oppgavene i jobben, men som også tilfører noe til arbeidsmiljøet og fagmiljøet i bedriften. Å være vikar i en bedrift betyr at man regnes som ansatt, og at man tar del i alle sosiale aktiviteter og goder som de ansatte i selskapet nyter godt av. 

Prosjektoppdrag og engasjementer

Bedrifter som jobber med kommunikasjon opplever ofte at de trenger spesiell kompetanse og kapasitet i perioder eller i nye prosjekter. Da åpner de for muligheten til å ta inn en dyktig medarbeider som skal løse den aktuelle oppgaven. Metodene og reglene er like som for vikariater, og ofte vil selskapene vurdere en ansettelse når det viser seg at rollen er viktig for selskapets videre utvikling.

Faste stillinger

Når du registrerer din bakgrunn hos oss vil du også bli vurdert for faste stillinger som Mediabemanning jobber med. Du kan se våre utlyste stillinger her

 

Registrer deg/logg inn


Freelance

Å jobbe som freelancer innebærer at du tilbyr dine tjenester til bedrifter som trenger akkurat din kompetanse. Mange designere, utviklere, tekstforfattere, AD'er, prosjektledere og spesialrådgivere har funnet ut at dette er en måte å jobbe fritt og selvstendig med det de elsker.

Vi i MB Flex er i kontakt med et stort antall bedrifter med behov for ressurser innenfor kommunikasjon, markedsføring og utvikling. Vi har i dag et stort freelancenettverk vi formidler disse forespørslene til, og sørger for at rett freelancer og rett oppdrag finner hverandre. Vi tar oss av det praktiske rundt oppdraget, og du som freelancer fakturerer oss når jobben er gjort.

MB Flex er åpen for alle slags freelancere innen kreative yrker, reklame, media og kommunikasjon. Eksempler på dette er fotografer, designere, tekstforfattere, journalister, oversettere, bloggere, illustratører, programmerere, prosjektledere og konsulenter.

Å registrere seg hos MB Flex er gratis og uten noen forpliktelser. Når du har utført en jobb formidlet av oss vil vi trekke fra en formidlingsprovisjon på 10%.

Om du ikke allerede har registrert deg i nettverket bør du finne frem CV, portfolio og adresse til din nettside og fylle i din informasjon i dag!

Registrer deg/logg inn


Hvem er våre oppdragsgivere?

MB Flex jobber bredt med selskaper som har behov for kompetanse innen bl.a. markedsføring, kommunikasjon, web og reklame. Det betyr at våre kunder er forskjellige reklame-, medie-, digital- og designbyråer. Vi jobber også med store og små annonsører og markeds/kommunikasjonsavdelinger i tillegg til forskjellige selskaper i mediebransjen.

Noen av selskapene vi jobber for:


Vi er MB Flex

Vi kombinerer mange års erfaring fra rekruttering og bemanning med erfaring og kunnskap om markedsføring og kommunikasjon. MB Flex tar ansvar for å levere raskt og treffsikkert til midlertidige roller og oppdrag med utgangspunkt i et omfattende nettverk og databaser bestående av kandidater og freelancere med bakgrunn fra byrå- annønsør- og mediesiden.
 • Ole Janzso

  Ole

  Janzso


  Daglig leder og rådgiver

  Ole har vært rådgiver og partner i Mediabemanning siden 2004 og har jobbet med rådgivning, ledelse, salg og markedsføring i hele sin karriere, hvorav de siste 15 årene i mediebransjen.
  Ole har tatt del i utviklingen av både annonsørmiljøer, byråer og kanalmiljøer og har særlig stor interesse for innsikt og teknologi som drivere for kommunikasjon og markedsføring. Foruten å operativt jobbe med å løse midlertidige oppdrag er han ansvarlig for Bransjerapporten og vår markedsføring og kommunikasjonsarbeid. Ole har erfaring fra salg og salgsledelse, produktledelse og rådgivning.

  977 74 771 977 74 771

 • Elisabet Rye

  Elisabet

  Rye


  Rådgiver

  Elisabet har syv års erfaring som prosjektleder. Hun har tidligere hatt roller i reklame- og kommunikasjonsbransjen med ansvar for å planlegge og gjennomføre store kundeprosjekter, og hatt daglig kontakt og rapporteringsansvar for store merkevareleverandører. Hun har tidligere jobbet som prosjektleder i Mediabemanning og er nå tilbake som rådgiver i MB Flex som formidler freelanceoppdrag og vikarengasjementer innen reklame-, medie- og kommunikasjonsbransjen.

  915 47 093 915 47 093

 • Henrik Sandberg

  Henrik

  Sandberg


  Arbeidende styreformann

  Henrik startet opp Mediabemanning i 2001 og har siden det vært involvert i en rekke sentrale rekrutterings- og rådgivningsprosjekter for ulike kommunikasjonsmiljøer i Norge og Norden. Med til sammen 25 års erfaring innen ledelse, rådgivning, salg og forretningsutvikling fra medie-, reklame- og kommunikasjonsbransjen har han en bred faginnsikt og et unikt nettverk. Henrik arbeider med lederutvelgelse og organisasjonsutvikling for våre kunder og har bistått i store omstillingsprosesser og sentrale rekrutteringer for mange av de mest anerkjente aktørene i bransjen.

  907 39 816 907 39 816

 • Camilla Bartnes

  Camilla

  Bartnes


  Prosjektleder/Office Manager

  Camilla er utdannet markedsfører og startet som Office Manager hos Mediabemanning våren 2015. Hun har lang erfaring med koordinering og administrativt/økonomisk arbeid, senest for et større energikonsern. Fra april 2016 begynte Camilla å jobbe med prosjektledelse og i tillegg til å støtte og styre våre rådgivere i deres arbeid er Camilla ansvarlig for administrasjon av kontoret. Hun vil ofte være den du treffer på telefonen eller pr. mail dersom du tar kontakt, enten som oppdragsgiver eller jobbsøker.

  975 45 597 975 45 597