Om oss


Vi er MB Flex

Vi kombinerer mange års erfaring fra rekruttering og bemanning med erfaring og kunnskap om markedsføring og kommunikasjon. MB Flex tar ansvar for å levere raskt og treffsikkert til midlertidige roller og oppdrag med utgangspunkt i et omfattende nettverk og databaser bestående av kandidater og freelancere med bakgrunn fra byrå- annønsør- og mediesiden.
 • Ole Janzso

  Ole

  Janzso


  Daglig leder og rådgiver

  Ole har vært rådgiver og partner i Mediabemanning siden 2004 og har jobbet med rådgivning, ledelse, salg og markedsføring i hele sin karriere, hvorav de siste 15 årene i mediebransjen.
  Ole har tatt del i utviklingen av både annonsørmiljøer, byråer og kanalmiljøer og har særlig stor interesse for innsikt og teknologi som drivere for kommunikasjon og markedsføring. Foruten å operativt jobbe med å løse midlertidige oppdrag er han ansvarlig for Bransjerapporten og vår markedsføring og kommunikasjonsarbeid. Ole har erfaring fra salg og salgsledelse, produktledelse og rådgivning.

  977 74 771 977 74 771

 • Camilla Bartnes

  Camilla

  Bartnes


  Rådgiver

  Camilla er utdannet markedsfører og startet som Office Manager hos Mediabemanning våren 2015. Hun har lang erfaring med koordinering og administrativt/økonomisk arbeid, senest for et større energikonsern. Våren 2016 begynte Camilla å jobbe som prosjektleder og i hun bistår også nå som rådgiver for prosjekter hos MB Flex. I tillegg til å støtte og styre Mediabemanning sine rådgivere i deres arbeid er Camilla involvert i de fleste prosjekter, som administrativ ressurs. Har du som kandidat eller kunde spørsmål til oss, kan det være lurt å kontakte Camilla - hun vil stort sett kunne hjelpe deg.

  camilla@mbflex.no 975 45 597 975 45 597


 • Henrik Sandberg

  Henrik

  Sandberg


  Arbeidende styreformann

  Henrik startet opp Mediabemanning i 2001 og har siden det vært involvert i en rekke sentrale rekrutterings- og rådgivningsprosjekter for ulike kommunikasjonsmiljøer i Norge og Norden. Med til sammen 25 års erfaring innen ledelse, rådgivning, salg og forretningsutvikling fra medie-, reklame- og kommunikasjonsbransjen har han en bred faginnsikt og et unikt nettverk. Henrik arbeider med lederutvelgelse og organisasjonsutvikling for våre kunder og har bistått i store omstillingsprosesser og sentrale rekrutteringer for mange av de mest anerkjente aktørene i bransjen.

  907 39 816 907 39 816

 • Elisabet Rye

  Elisabet

  Rye


  Rådgiver (I barselpermisjon)

  Elisabet har syv års erfaring som prosjektleder. Hun har tidligere hatt roller i reklame- og kommunikasjonsbransjen med ansvar for å planlegge og gjennomføre storekundeprosjekter, og hatt daglig kontakt og rapporteringsansvar for store merkevareleverandører. Hun har tidligere jobbet som prosjektleder i Mediabemanning og er nåtilbake som rådgiver i MB Flex som formidler freelanceoppdrag og vikarengasjementer innen reklame-, medie- og kommunikasjonsbransjen.